18 декември, 2017

Подаръци за библиотекари ... и не само

Наближават празници и по този повод Ви предлагаме една колекция от предложения за подаръци, за да Ви улесним с вземането на решения. Условието - да са оригинални, стилни и подходящи за библиотекари.

За започване на деня, всеки библиотекар се нуждае от чаша за чай или кафе. Момиче носи книги.Медальон “Born to read” . Медальонът „Роден за да четеш" е произведен в България от медицинска стомана.


Дамска рокля/туника на букви.Обеци “Книгите”. Уникалните обеци „Книгите“ са от стомана, която няма да предизвика кожни раздразнения.


Празничен ръчно изработен калъф за книга. Комбинация от памучни платове, декориран с копче и разделител от шнур.


 
Тениска “Книгите” ще внесе настроение в ежедневието Ви.Amazon Kindle (8th Generation), четец за Е-книги с вградена памет: 4GB. Този Kindle е по-тънък, по-бърз и поддържа Bluetooth.Очила за четене на книга в легнало положение. Очилата пречупват образа под ъгъл 90, елиминирайки нуждата от повдигане на главата.


Чанта „Светът има нужда от повече книги“. Памучна чанта с дизайн, вдъхновен от любовта към книгите. LED лампа за четене на книги.

И разбира се, книги. Най-продаваните книги от български автори  за 2017 г., според известна класация са: „Чамкория“ (Т.1 - 2) от Милен Русков и „Дневник от панелните блокове“ от Никола Крумов.

Няма коментари: